Orangeri i Aalborg og resten af Jylland

Et orangeri som tilbygning giver mere plads i hjemmet

Drømmer du om en ny tilbygning?

Går du og drømmer om dit eget orangeri i haven? F.eks. et i træ eller andet materiale? Vi kan hjælpe med at opfylde din drøm, hvis du skal have et orangeri i Aalborg eller resten af Jylland.

En tilbygning er skridtet videre fra udestuer, vinterstuer og vinterhaver. I en tilbygning er der ansøgt om anlægning af varme – og derfor kan en tilbygning f.eks. være et åbent rum, som ligger i forlængelse af eksisterende rum. Det kan f.eks. være en stue, et værelse, et køkken, et orangeri eller noget helt andet.

Vi hjælper dig fra start til slut

Oftest indebærer arbejdet med opførelse af et nyt orangeri eller en ny tilbygning følgende stadier:

  1. Afklaring af kundens forventninger til tilbygningen
  2. Tegning og beregning af tilbygningen
  3. Forberedelse og klargøring til opførelse af tilbygningen
  4. Opførsel af tilbygningen
  5. Rengøring og klargøring til aflevering af tilbygningen

Uanset om det er et stort orangeri som tilbygning, eller et lille ekstra værelse, hjælper vi dig hele vejen igennem – lige fra rådgivning af materialer til størrelse på tilbygningen.

Hos Vila System Udestuer A/S i Hobro udfører vi tilbygning til hus for private kunder i hele landet. Vi har især hjulpet mange kunder i Aarhus og resten af Jylland.

Hvad koster et orangeri som tilbygning?

Det er vigtigt for os hos Vila System, at alle orangerier eller tilbygninger til dit hus skaber glæde og velvære. Derfor gør vi meget ud af afklaring af behov og ønsker til tilbygningen, før arbejdet begynder.

Ønsker du også en tilbygning i form af f.eks. et orangeri, udestue eller et udvidet køkken i Aalborg eller resten af Jylland? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Kontakt os​ på telefon (+45) 98 54 44 44 eller skriv en mail til vila@vilaudestuer.dk. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt og  informerer dig om mulighederne samt giver et uforpligtende tilbud med en god pris.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om dit nye orangeri

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag