Vinterhaver

Vinterhaver efter dine ønsker

Hos Vila System Udestuer A/S i Hobro, Jylland, udører vi vinterhaver for private kunder i hele landet. En vinterhave er en god og hyggelig måde hvorpå du kan få glæde af din have hele året rundt. Vinterhaver bliver isoleret, så du også kan holde varmen når det bliver koldt.

Vinterhaven kan være en fast del af boligen, men kan dog ikke godkendes som en tilbygning af de kommunale myndingheder, da de ikke er klassisificret som opvarmet bygning.

Materialer i højeste kvalitet

Vores vinterhaver bliver altid bygget i højeste kvalitet. Alle materialer nøje udvalgt til byggeriet, og vi sikrer dig derfor kun det bedste. Vi har over 35 års erfaring inden for opførelsen af vinterhaver, og vi giver dig en garanti for et kvalitetssikkert byggeri, hvor alt bliver udført med fokus på enhver detalje.​

Materiale til din vinterhaver bestemmer du helt selv, og vi skal nok rådgive dig hele vejen igennem. Vi har nemlig altid fokus på dine behov og ønsker, uanset om opgaven er stor eller lille.

Hvad koster en vinterhave?

For bedst at kunne forstå vores kunders ønsker til byggeriet, tager vi gerne en grundig samtale inden, så vi matcher lige præcis dine ønsker.

Vi giver dig et godt tilbud på din vinterhave, og sikrer dig billige priser, og giver dig gode råd til materialevalg og størrelse. Kontakt os på telefon (+45) 98 54 44 44 eller e-mail vila@vilaudestuer.dk, og få en god pris.​​

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag