Udestue

Få en udestue i glas, træ eller sten

En udestue der matcher dine ønsker

Udestuer har og vil altid være et populært valg hos danske boligejere. Med en udestue eller et orangeri har du mulighed for at forlænge de varmesommeraftener uden at blive generet af duggen, der falder, ligesom denne form for byggeri også kan bruges som en forlængelse af boligen.

Hos Vila System Udestuer A/S opfører vi alle former for udestuer og sørger for, at du får lige præcis den stue, du drømmer om. Og så kan vi levere din nye udestue til det meste af Jylland, herunder i Århus, Randers, Hobro, Viborg og Aalborg.

Kan også fås med varmeinstallationer og isolering

Udestuer blev oprindeligt bygget som tilhørende, små og uisolerede træbygninger uden varmeinstallation, der ikke som sådan var en fast del af den eksisterende bolig. Det gør de til dels stadig i dag, men udestuer kommer i flere forskellige variationer og kan være alt fra en lille kold træstue til en stor muret og godkendt tilbygning med varmeinstallationer og isolering, der fungerer som en forlængelse af boligen.

En udestue i højeste kvalitet

Uanset hvilken udestue du drømmer om, så kan vi være behjælpelige. Vi er eksperter på området og bygger udestuer i alle materialer. Vi er beliggende i Jylland, men varetager opgaver i hele landet.

Ønsker du en stue, der kun er bygget op i glaspartier, skal den være rund eller sekskantet, i træ eller sten, eller skal taget være i glas? Lad Vila System Udestuer A/S klare opgaven. Vi leverer velbyggede, behagelige og lyse rum, og med mere end 35 års erfaring i branchen er du garanteret et tilfredsstillende resultat i højeste kvalitet.

Vi matcher dine ønsker

Vi opfører din nye udestue med fokus på dine ønsker og behov til rummet. Vi deler selvfølgelig ud af vores erfaring og ekspertise og giver gode råd til materialevalg og størrelse, så du får en udestue, der rent æstetisk matcher den eksisterende bygning, som stemmer overens med dine ønsker og forventninger til rummet, og som matcher dine økonomiske rammer for bygningen. Vi kan levere og opføre udestue i det meste af Jylland og har især mange glade kunder omkring Aalborg, Viborg, Hobro, Randers og Århus.

Kontakt os på telefon (+45) 98 54 44 44 og lad os få en snak om, hvilke udestuer vi kan tilbyde dig. Du kan også skrive en mail til vila@vilaudestuer.dk. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag