Om Vila Udestuer

Vores egne murere & tømrere bygger din vinterhave, orangeri eller udestue​​

For at vi kan være helt sikre på, at kvaliteten er i orden på de udestuer, vinterhave, tilbygninger eller andet, som vi hos Vila System A/S leverer, anvender vi udelukkende vores egne murere og tømrere. Der er god mulighed for, at en murer eller tømrer, som vi hyrer ind til en opgave, er dygtig og kan udføre opgaven tilfredsstillende. Men hos Vila System A/S vil vi være helt sikre på, at resultatet er det bedst mulige, og derfor anvender vi udelukkende vores egne murere og tømrere​.

Sikkerhed for et godt resultat

Med vores egne faste hold af danske murere og tømrere opfører vi udestuer, vinterhave, tilbygninger i en omkreds på 150 km. fra vores adresse i Hobro. Det inkluderer store dele af Midtjylland og Nordjylland, inklusive Aalborg, Aarhus og Viborg.​

Et erfarent hold

Mange af de håndværkere, du vil møde hos Vila System A/S, har været i vores virksomhed i over 35 år. Dermed har de fået udestuer, vinterhave, tilbygninger som deres speciale, og det giver dig tryghed og sikkerhed for kompetent håndværk.

En god oplevelse

Hos Vila System A/S ønsker vi kun at have tilfredse kunder. Derfor er vores mål altid at give dig den bedste oplevelse gennem hele processen.

Kontakt derfor Vila System A/S for at få branchens bedste løsninger, udført af de bedste håndværkere.

Tegnestuen hos Vila Udestuer A/S​

I vores egen tegnestue kan vi hos Vila System A/S skabe de optimale løsninger for dig eller din virksomhed. Kontakt os​ på telefon 98 54 44 44 og lad os få en snak om hvad vi kan tilbyde dig.

Her skaber vi forudsætningerne for byggeri i højeste kvalitet, der skaber glæde og velvære i både hjem og på arbejdspladser.

Stor bredde på opgaverne

I vores tegnestue udfører vi et bredt spektrum af opgaver. Det inkluderer tegning og beregning af:

  • Udestuer
  • Vinterhaver
  • Tilbygninger
  • Og meget, meget mere.

Professionelle fagfolk

Hos Vila System A/S udfører vi alt tegnearbejde med Autocad. Autocad er software som sikrer, at der ikke er mangler, når det endelige byggeri skal udføres. Autocad muliggør stor præcision, når blandt andet udestuer og vinterhaver skal tegnes. Nøjagtighed er en mærkesag hos Vila System A/S, og derfor bruger vi udelukkende de bedste redskaber, når vi udfører opgaver for vores kunder.

Den samme person du har kontakt med

Når du indleder et samarbejde med Vila System A/S, er det den samme person du har kontakt med hele vejen igennem. Det inkluderer besigtigelse af den bygning, hvor eksempelvis udestuen skal opføres ved, samt efterfølgende tegning af udestuen og slutteligt aflevering af udestuen.

En stor beslutning for dig

Vi ved, at det er en stor beslutning at træffe, uanset om du ønsker en udestue, vinterhave eller orangeri. Derfor har du den faste kontaktperson, du kan læse dig op ad.

Vi glæder os til at opføre din nye udestue, vinterhave, tilbygning. Kontakt os​ på telefon (+45) 98 54 44 44 og lad os få en snak om hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag